Landong Baeud: Kumpulan Lulucon Drs. Onong Nugraha

ISBN:

Published:

Paperback

132 pages


Description

Landong Baeud: Kumpulan Lulucon  by  Drs. Onong Nugraha

Landong Baeud: Kumpulan Lulucon by Drs. Onong Nugraha
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 132 pages | ISBN: | 3.55 Mb

Landong Baeud teh minangka kumpulan lulucon anu dikumpulkeun sarta dikaluarkeun ku penerbit Balai Pustaka Jakarta dina taun 1937. Harita mah Jakarta disebutna masih keneh Batawi (Batavia) serta Indonesia masih keneh dijajah ku Walanda.Lamun ayeuna,MoreLandong Baeud teh minangka kumpulan lulucon anu dikumpulkeun sarta dikaluarkeun ku penerbit Balai Pustaka Jakarta dina taun 1937.

Harita mah Jakarta disebutna masih keneh Batawi (Batavia) serta Indonesia masih keneh dijajah ku Walanda.Lamun ayeuna, dina taun 1986, dikaluarkeun deui, tangtu bae eusina teh loba anu siga geus tinggaleun jaman. Pangna disebut siga teh mungguh lamun ditilik tina lahiriahna, tina ungkara basana katut istilah-istilah jamanna.

Da mungguh dina eusina mah angger henteu laas ku mangsa. Eta sababna, iwal ti dina ejahan jeung sababaraha kecap anu memang geus langka kapanggih kiwari, lulucon-luluconna teh diantep saujratna bae. Kituna teh awahing ku percaya, yen anu maracana kiwari bakal angger surti kana eusina, katut maksudna. Salian ti eta, anu robah teh deuih runtuyanana, heunteu merele sakumaha dina citakan mimiti.Sakumaha umumna lulucon, anu kakumpulkeun dina ieu buku oge kabehanana anonim, teu kapapay saha anu mokalanana.



Enter the sum





Related Archive Books

  1. 17.03.2011Hikâyeler
  2. 25.09.2014de Tunis a Kairouan


Related Books


Comments

Comments for "Landong Baeud: Kumpulan Lulucon":


arkangelshakespeare.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us