Violettiliekki: Kehon, mielen ja sielun parantamiseksi Elizabeth Clare Prophet

ISBN: 9789519768267

Published: 2005

Paperback

83 pages


Description

Violettiliekki: Kehon, mielen ja sielun parantamiseksi  by  Elizabeth Clare Prophet

Violettiliekki: Kehon, mielen ja sielun parantamiseksi by Elizabeth Clare Prophet
2005 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 83 pages | ISBN: 9789519768267 | 7.43 Mb

Violettiliekki on enemmän kuin violetinvärinen valo. Se on näkymätöntä henkistä energiaa, joka näyttäytyy violettina niiden silmissä, jotka ovat kehittäneet henkistä näkökykyään. Aikaisempina vuosisatoina tietoa violettiliekistä on annettuMoreViolettiliekki on enemmän kuin violetinvärinen valo. Se on näkymätöntä henkistä energiaa, joka näyttäytyy violettina niiden silmissä, jotka ovat kehittäneet henkistä näkökykyään.

Aikaisempina vuosisatoina tietoa violettiliekistä on annettu ainoastaan joillekin harvoille valituille, jotka ovat osoittautuneet sen arvoisiksi. Idän ja lännen pyhimykset ja adeptit ovat kauan käyttäneet violettiliekkiä nopeuttamaan henkistä kehitystään, mutta tämä aikoinaan salainen tieto paljastettiin ihmisjoukoille vasta 1900-luvulla.Violettiliekillä on monta tarkoitusta. Se nuorentaa ja virkistää meitä. Se voi parantaa tunneperäisiä ja jopa fyysisiä ongelmia, parantaa ihmissuhteita ja helpottaa elämää. Mikä tärkeintä, violettiliekki muuntaa negatiivisen energian positiiviseksi, joten se on tehokas parannuksen työkalu.

Nykyisin opimme enemmän kuin koskaan ennen siitä, miten sairaudet voivat olla peräisin henkisestä, tunneperäisestä ja hengellisestä tilastamme. Kun violettiliekki muuntaa kielteiset ajatuksemme ja tunteemme, se muodostaa kasvualustan parantumisellemme.Kutsun tätä liekkiä Jumalan kalleimmaksi lahjaksi maailmankaikkeudelle.

Uskon että olette samaa mieltä kanssani, kunhan olette kokeilleet sitä.- Elisabeth Clare ProphetEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Violettiliekki: Kehon, mielen ja sielun parantamiseksi":


arkangelshakespeare.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us