Sjef i eget liv - En bok om kognitiv terapi Ingvard Wilhelmsen

ISBN:

Published:

Paperback

158 pages


Description

Sjef i eget liv - En bok om kognitiv terapi  by  Ingvard Wilhelmsen

Sjef i eget liv - En bok om kognitiv terapi by Ingvard Wilhelmsen
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 158 pages | ISBN: | 3.32 Mb

Dersom noen skal være sjef i ditt liv må det være deg selv. Forutsetningen for å øve denne lederrollen på en god måte er at dine holdninger til de grunnleggende temaene i livet er på plass. Synet vi har på oss selv, andre mennesker, fortiden, dødenMoreDersom noen skal være sjef i ditt liv må det være deg selv. Forutsetningen for å øve denne lederrollen på en god måte er at dine holdninger til de grunnleggende temaene i livet er på plass. Synet vi har på oss selv, andre mennesker, fortiden, døden og verden avgjør hvilke automatiske tanker og følelser vi opplever i en gitt situasjon.

Hva styrer mine følelser? Hvordan kan jeg finne mine grunnholdninger? Er det mulig å skille mellom ekte og tenkte problemer? Hvordan kan jeg endre meg? Disse spørsmålene belyses ut fra kognitiv terapi - en av de best dokumenterte og effektive samtaleformer innen psykologi og psykiatri. Du kan ikke stole på dine tanker eller følelser. Er du en katastrofetenker vil dine konklusjoner regelmessig være feilaktige, og selv om du er sjalu behøver ikke det bety at din partner har noen på si.Veien ut av sosial angst, panikklidelse, hypokondri, tvangslidelse, spiseforstyrrelser og depresjon beskrives ved hjelp av pasienthistorier.

I egne kapitler beskrives teknikker som kan hjelpe oss å identifisere, teste og endre våre grunnleggende holdninger. Boken retter seg til terapeuter, pasienter, personer i lederstillinger og folk flest. Boken kan hjelpe deg å finne og beholde den gode balansen mellom aktivitet og hvile, arbeid og fritid, nærhet og distanse, yte og nyte.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Sjef i eget liv - En bok om kognitiv terapi":


arkangelshakespeare.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us